Uitwedstrijd bij MVV Maastricht

Komende vrijdag reizen we af naar Stadion de Geusselt in Maastricht. Hier wacht MVV op ons in de elfde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd zal uiteraard weer om 20:00 starten. Via het schakelprogramma op ESPN 1 zullen de hoogtepunten live te volgen zijn op de televisie. Na een goede tweede helft tegen Helmond Sport zal de selectie er alles aan doen om weer is te winnen!

MVV Maastricht kent tot nu toe een erg wisselvallig seizoen. Er werd vier keer gewonnen en ze speelden nog niet gelijk. Met twaalf punten staan de Sterrendragers op de veertiende plek. Wel heeft de keeper van MVV het vaakst moeten vissen van alle keepers uit de KKD! Maar liefst 28 doelpunten hebben de mannen van trainer Klaas Wels tegen gekregen. Van ADO werd er met 2-6 verloren en van FC Emmen met 7-1. Nog meer feitjes op een rij:

  • De grootste overwinning van Dordt op bezoek bij MVV is een 2-5 overwinning in 2013
  • De laatste keer dat FC Dordrecht won van MVV was in oktober 2019. Tijdens de 1e ronde van de KNVB Beker gaf Jari Schuurman nog een assist.
  • Max van Herk (blessure), Thomas Schalekamp (blessure), Devon Koswal (blessure) en Ruggero Mannes (schouderblessure) zijn nog altijd afwezig. De rest van de selectie is fit om te spelen.

Wil je FC Dordrecht komen aanmoedigen in het uitvak bij MVV Maastricht? Dit kan voor €10,- d.m.v. de autocombi. Scoor jouw kaartjes door een e-mail te sturen naar inschrijving@fcdordrecht.nl

Coronacheck-app
Toegang tot deze wedstrijd is vanaf 13 jaar alleen mogelijk in combinatie met de coronacheck-app. Dit houdt in dat je een vaccinatiebewijs óf negatief testbewijs óf herstelbewijs moet hebben als mee gaat naar MVV. Door publiek met coronatoegangsbewijs binnen te laten is het toegestaan om de ‘anderhalvemetermaatregel’ los te laten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.