Uitwedstrijd bij Jong AZ

Aankomende vrijdag staat er weer een uitwedstrijd voor de boeg. Dit keer moeten we tegen Jong AZ in Wijdewormer. Er zal om 20:00 worden afgetrapt aan de 9e speelronde van dit seizoen. Vorige week tegen Almere City FC werd er weer een punt gepakt door FC Dordrecht. Zonder aanwezigheid van aanvoerder van Huizen en Emir Biberoglu werd de vroege voorsprong niet omgezet in drie punten. Gaan de mannen van Michele Santoni er dit keer voor zorgen dat de overwinning over de streep wordt getrokken?

Jong AZ begon de competitie uitstekend, maar kent nu een mindere uitslagen. De laatste twee wedstrijden tegen FC Den Bosch en Telstar werden verloren. In de laatste vier wedstrijden werden er drie punten gehaald door de Kaaskoppen. Wat erg opmerkelijk is, is dat Jong AZ één doelpunt meer heeft dan FC Dordrecht. Toch bezetten zij de 5e plek op de ranglijst en de Dordtenaren de 19e. Nog een paar feitjes op een rij:

  1. Emir Biberoglu, Mauro Savastano en Toine van Huizen spelen tegen hun oude club. Zij hebben alle drie voor Jong AZ gespeeld. Voor Biberoglu is het zeker een speciale wedstrijd: hij kwam afgelopen zomer over van de Alkmaarders waar hij 10 wedstrijden speelde voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.
  2. FC Dordrecht heeft zeven keer tegen Jong AZ gespeeld. Hiervan won Dordt drie keer en speelde twee keer gelijk.
  3. Dit seizoen heeft FC Dordrecht zes punten behaald. Vier van onze zes punten werden meegenomen naar Dordrecht dankzij uitwedstrijden.
  4. Nikolas Agrafiotis is onze clubtopscoorder met vier doelpunten. Hiermee maakte hij de helft van alle doelpunten van ons team.

Wilt u FC Dordrecht komen aanmoedigen in het uitvak aanstaande vrijdag? De kaartjes zijn te koop voor €6,- per stuk. Scoor nu jouw kaartje door een e-mail te sturen naar inschrijving@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.