Uitgebreid buffet voor alle Businessclub leden

Vrijdagavond staat de wedstrijd tegen Telstar op het programma. De wedstrijdsponsor is Nederlof Fish! Op deze wedstrijdavond bieden wij voor alle Businessclub leden een uitgebreid visbuffet aan. Vanzelfsprekend word er ook aan de mensen gedacht die niet van vis houden. Vanaf 18:00 uur zijn de deuren geopend bij de Business club. Wij verheugen ons erop om u te verwelkomen.

De wedstrijdsponsor Nederlof Fish is in 40 jaar tijd gegroeid tot één van de grootste leveranciers van verse vis in de wereld. Met klanten in de groothandel en het supermarktkanaal. Ook leveren zij aan restaurants en particulieren. Vanuit hun vestigingen in IJmuiden, Stellendam en Italië en in samenwerking met hun partners in Griekenland,  Spanje, Amerika, Canada, Noorwegen, Kenya, Uganda en Tanzania verzorgen zij dagelijks de verwerking, verpakking en distributie van alle soorten vis.

Bij Nederlof speelt MVO en sponsoring een belangrijke rol. Zij leveren graag een bijdrage aan mens en maatschappij. Nederlof Fish steunt onder andere als hoofdsponsor het Nederlands Rolstoelhockeyteam en Jong Oranje.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.