UITDUEL PLAY-OFFS RONDE 2 OP ZONDAG 13 MEI

Op zondag 13 mei speelt FC Dordrecht uit tegen Sparta Rotterdam op het Kasteel. De Supportersvereniging laat uiteraard bussen rijden naar deze wedstrijd zodat supporters bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn. Er is deze keer geen autocombi, de bus is de enige manier om in het uitvak plaats te kunnen nemen.

Bus
De buskaarten kosten 20,00 euro, AOW’ers en Lammetjes betalen 15,00 euro. De bussen zullen vanaf 15:00 uur gefaseerd vertrekken naar het Kasteel in Rotterdam.

Auto

Inschrijven
De inschrijving zal starten op dinsdagavond 8 mei om 19:30 uur in het Supportershome. Je kan dan tot 21:30 uur bij Jan van Nieuwenhoven kaarten voor de bus kopen. Er dient direct betaald te worden. Let op, er dient direct bij het inschrijven contant worden afgerekend. Reserveren in welke vorm dan ook is niet mogelijk.
Je kan ook donderdag na de wedstrijd nog inschrijven voor de buscombi, maar uiteraard zo lang er kaarten beschikbaar zijn. Wacht daarom niet te lang voordat je inschrijft, dan is de kans op een teleurstelling zo klein mogelijk.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.