Tweede kaartje gratis

Vrijdag speelt FC Dordrecht de laatste wedstrijd van 2012. Thuis tegen Emmen zal een bijzonder en emotioneel jaar worden afgesloten. Na de geweldige wedstrijd tegen AZ van afgelopen dinsdag waarin het publiek vol spanning tot de laatste minuut op de banken gekluisterd bleef wil FC Dordrecht er tegen Emmen weer een spektakel van maken.

2012 heeft de bezoekers van het GN Bouw Stadion veel voetbalplezier gebracht. Heel veel overwinningen, aanvallend voetbal, ontzettend veel doelpunten en tal van sensationele wedstrijden. Wat dat aangaat is het zeker een geweldig jaar geworden. Tegen Emmen gaan we al dat moois nog een keer beleven.

We zitten eind december, een dure maand. Daarom wil FC Dordrecht het publiek tegemoet komen om er samen een mooie avond van te maken. Voor vrijdag heeft FC Dordrecht daarom het tweede kaartje gratis gemaakt.

Neem zoon, vader, buurman of vriend mee. Pak dochter, vrouw of collega bij de arm en kom samen naar de Krommedijk. De spelers willen vlammen, de club is van goede wil, de weersverwachtingen zijn oké, dus niets staat een spectaculaire afsluiting van het jaar in de weg.

We houden het leuk en gezellig en laten al het vuurwerk thuis! Dordt is een geweldige club die zich in 2012 op vele fronten positief onderscheiden heeft. En Dordt speelt geweldig leuk voetbal.

Kom naar het stadion, ‘een echte Dordtenaar blijft altijd zingen’…

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.