Transfer voor Guy Ramos

Guy Ramos gaat FC Dordrecht verlaten. De middenvelder tekent morgen (zaterdag) een contract voor 2,5 seizoen bij RKC Waalwijk.

Ramos voetbalt al sinds 2002 bij FC Dordrecht en is in die jaren uitgegroeid tot vaste waarde van het eerste elftal. Ramos zal vanaf zaterdag ook aansluiten bij de selectie van RKC.

Logischerwijs vindt FC Dordrecht het dan ook jammer dat Guy de club gaat verlaten. ”Guy is een geweldige jongen. Hij voetbalt al jaren voor de club en we hebben hem zien groeien naar een bepalende speler op het middenveld. We vinden het jammer, maar gunnen hem deze transfer van harte.” Aldus technisch manager Marco Boogers.

Guy Ramos: ”Ik ben FC Dordrecht veel dank verschuldigd. Ze hebben mij de kans gegeven me te ontwikkelen als voetballer en als mens. Daarnaast hebben ze volledig mee gewerkt aan mijn transfer. Ik zal FC Dordrecht en alle mensen van de club zeker gaan missen!” Aldus Guy Ramos.

Lang hoeven we niet te wachten voordat we Guy weer aan de Krommedijk kunnen zien. Op vrijdag 4 maart speelt FC Dordrecht thuis tegen RKC.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.