Tourrit SEAT Ronda met Carlo Linskens

Vanwege het 40 jarig bestaan van het merk SEAT had Ames Auto Casa een aantal dagen de beschikking over een 40 jaar oude SEAT Ronda. Dit model werd in april 1983 op de markt gebracht en is nu een prachtige klassieker geworden. Ames wilde graag iets leuks doen met deze auto en daarom werd stichting MBO benaderd met de vraag of zij personen kennen die het verdienen om een middag met deze oldtimer op pad te gaan. We hebben daarom een aansprekende tourrit gemaakt en hiermee de deelnemer een vreugdevolle dag bezorgd.

Op donderdag 22 juni is aan het begin van de middag Carlo Linskens opgehaald. Carlo is zowel als deelnemer als vrijwilliger verbonden aan de Stichting Quiet. Deze stichting zet zich in tegen stille armoede in Nederland. De stichting heeft hem aangedragen omdat ze vonden dat deze betrouwbare en vriendelijke man het verdiende om eens in het zonnetje gezet te worden.

Carlo is dol op auto’s en aangezien hij zelf geen auto heeft was dit echt een uitje. Toen we vroegen waar hij graag heen wilden zei hij ….. Kinderdijk. Dus de koers naar Alblasserdam werd ingezet. Vanwege het slechte weer zijn we hier niet uitgestapt maar door de polder terug naar Dordrecht gegaan. Carlo heeft vroeger bij FC Dordrecht gevoetbald en is nog steeds fan. Als verrassing voor Carlo kwamen ze langs FC Dordrecht gereden waar hij gastvrij werd ontvangen met koffie en taart in de Businessclub. De appeltaart was gemaakt door leerlingen van de SPON. SPON biedt onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 4 tot 20 jaar met een specifieke onderwijs- en ondersteuningsvraag. FC Dordrecht is nauw betrokken bij deze onderwijsinstelling. Als klap op de vuurpijl ontving hij ook nog een wedstrijdshirt. Het stukje van FC Dordrecht naar Quiet Drechtsteden kroop Carlo zelf achter het stuur. We hopen dat hij een onvergetelijke middag heeft gehad.

Ook Soufiane Haddad (commercieel manager) vond dit een geweldig iniatief; “Voetbal gaat verder dan het veld; het gaat om het raken van harten en het creëren van positieve impact in de gemeenschap. Het verrassen van Carlo Linskens met een tour in de nostalgische SEAT Ronda, langs zijn geliefde FC Dordrecht, was voor ons een eer. Samenwerkingen zoals deze laten zien dat passie voor voetbal hand in hand gaat met betrokkenheid bij de gemeenschap.

Bekijk hier een korte video over de tourrit met Carlo Linskens en zijn bezoek aan FC Dordrecht: https://www.youtube.com/watch?v=u5ZJsu3yqEU

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.