Toni Varela komt FC Dordrecht versterken

Toni Varela is een contract tot en met het einde van dit seizoen met FC Dordrecht overeengekomen. De Kaapverdische international is een versterking op een middenveld en is op korte termijn een meerwaarde voor de Schapenkoppen.

Toni Varela (27) speelde de laatste twee jaar voor Sparta, maar zat dit seizoen nog zonder club. Sinds twee maanden trainde hij met de beloftenselectie op de Krommedijk om zijn conditie op peil te houden. Door de hardnekkige blessures van Wilmer Kousemaker en Matthew Steenvoorden (wordt 19 november geopereerd aan zijn rug) komt zijn tussentijdse komst goed van pas.

De ploeggenoot van Josimar Lima in het Kaapverdische nationale elftal groeide op in Rotterdam West waar Sparta hem al pupil van RFC naar de eigen jeugdopleiding haalde. In 2006 wist RKC Waalwijk het talent te strikken waar hij na één seizoen bij de beloften vier jaar in het eerste elftal speelde. Na zijn terugkeer op Spangen in 2011 ontwikkelde Varela zich tot één van de belangrijkste pionnen in het middenveld.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.