Toegang FC Dordrecht – Excelsior Maassluis

Aankomende zaterdag speelt FC Dordrecht in het eigen Riwal Hoogwerkers Stadion tegen Excelsior Maassluis. De wedstrijd is enkel toegankelijk voor seizoenkaarthouders en zakelijke partners van FC Dordrecht. Dus wil jij zeker zijn van een plekje in het stadion, koop dan een seizoenkaart!

Seizoenkaarthouders
Wanneer je een seizoenkaart hebt aangevraagd/besteld en al betaald voor het seizoen 20/21 heb jij het aankooprecht op een GRATIS toegangskaart (e-ticket) voor de aankomende oefenwedstrijd. Je hebt enkel toegang tot het stadion met het e-ticket.

Om een e-ticket te bemachtigen doe je het volgende:
1. Je logt in met jouw persoonlijke gegevens op het ticketplatform van FC Dordrecht.
2. Klik het aankooprecht (ticket) voor de oefenwedstrijd tegen Excelsior Maassluis aan.
3. Het staat in je winkelmandje (voor €0,-)
4. Bevestig de aanschaf.
5. PRINT JE E-TICKET UIT! WERKT NIET OP JE TELEFOON! (De e-ticket staat bij: rechtsboven welkom > mijn bestellingen > desbetreffende knop aanklikken)

De vakken Zuid, Uit en H, I, en J zijn niet beschikbaar.

Seizoenkaarten zijn persoonsgebonden en het is daarom niet gewenst om op een ander zijn e-ticket de wedstrijd te bezoeken. Wegens de corona-maatregelen kan het zijn dat je niet op je eigen geselecteerde stoel wordt toegewezen of naast een bekende zit. We hebben wel ‘één huishouden’ vakken ingericht, je kan enkel naast elkaar zitten wanneer de accounts aan elkaar zijn gekoppeld. Daar wordt rekening mee gehouden.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.