Thomas Schalekamp verlaat FC Dordrecht

Thomas Schalekamp gaat FC Dordrecht verlaten. Schalekamp was een echt kind van de club en kwam tot 40 wedstrijden in de hoofdmacht van FC Dordrecht. Hierin wist de centrumspits twee goals te scoren en twee assists te geven. Daarnaast speelde Schalekamp 19 wedstijden in de onder 19 waarin hij twee keer scoorde en 16 wedstrijden in de onder 21 waarin hij eenmaal scoorde. Schalekamp maakt de overstap naar TEC.

 

 

Schalekamp kwam naar FC Dordrecht nadat hij bij een aantal lokale clubs had gespeeld. Na het spelen in de onder 17 en onder 19 werd de spits in 2018 voor het eerst bij het eerste elftal betrokken. Hij maakte op dezelfde week, op 12 oktober 2018 zijn debuut in een 3-1 overwinning op SC Cambuur. De destijds achttienjarige Schalekamp mocht enkele minuten voor tijd invallen. Aan het AD vertelde de centrumspits destijds dat hij zijn ouders, die zich in Spanje bevonden, had gebeld nadat hij hoorde geselecteerd te zijn voor de wedstrijd. Moeder Mariska heeft hem zien debuteren.

 

Sindsdien wist de centrumspits nooit volledig door te breken in het eerste elftal van de club. Maar Schalekamp heeft wel altijd voor zijn plek gevochten. Nu heeft de spits besloten een overstap te maken naar TEC, de ploeg komt uit in de tweede divisie van het Nederlands voetbal. Wij wensen Thomas veel succes en plezier met zijn overstap naar TEC. Wij hopen hem nog vaak terug te zien bij ons op de Krommedijk!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.