Terugkeer fans tegen TOP Oss

Morgen op vrijdag 18 Februari kruisen wij de degens met TOP Oss. Er wordt om 20:00 afgetrapt aan De Krommedijk. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge. De wedstrijd is live te bekijken via het schakelprogramma van ESPN en live te volgen via ons Twitter verslag.

 

Jullie, onze fans, zijn ook weer welkom in het Riwal Hoogwerkers Stadion. We kunnen niet wachten om jullie weer te verwelkomen, heb je nu nog geen kaartje, bestel deze dan snel. Neem ook je familie en vrienden mee nu we weer mogen en help ons aan de overwinning tegen TOP Oss!

 

 

Vervelende nasmaak

Afgelopen week speelde FC Dordrecht uit tegen de Graafschap in Doetinchem. Na een vroege achterstand leek de wedstrijd al verloren te zijn, maar met goed verdedigend werk wisten de Schapekoppen knap met een 1-0 ruststand de kleedkamer in te gaan. Als herboren kwamen de Dordtenaren het veld weer op en werd de achterstand omgezet in een voorsprong. Helaas weet bijna iedereen wel wat er in de 95ste minuut gebeurde. Een noodlottige penalty draaide onze hoop op drie knappe punten de nek om. De Schapekoppen moesten met één punt terug de bus in naar Dordrecht.

 

Ossenaren blijken lastige tegenstander

TOP Oss blijkt geen makkelijke tegenstander te zijn voor de Dordtenaren. In de afgelopen drie duels wist FC Dordrecht geen punt te pakken en wist het één keer te scoren. De laatste keer dat de Schapekoppen punten wisten te pakken was in seizoen 19/20. Het werd destijds in Oss 1-3 met twee goals van Danzell Gravenberch en eentje van Kevin Vermeulen.

 

Van Huizen blikt vooruit

Onze aanvoerder Toine van Huizen blikt vooruit op de clash tegen TOP Oss. We bespreken kort de vorige wedstrijd tegen de Graafschap en hoe het was voor hem om terug te zijn in Doetinchem. Daarna gaan we snel door naar de wedstrijd van morgen en bespreken we wat de aanvoerder doet om het team gemotiveerd  te houden en komen jullie, onze supporters, ook even aan bod. Check via de link hieronder de hele video: https://youtu.be/5Fy-qvfrMUU

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.