Terugblik en dankwoord Henny Lee

Een korte terugblik zegt ons dat we het afgelopen seizoen met het 1e elftal in de competitie slecht zijn gestart. Gelukkig hebben we het tij kunnen keren en pakte we bijna de 2e periode. Ook in de 3e periode speelden we een rol van betekenis. In de winterstop hebben we de selectie moeten doorselecteren, waarna we prima hebben kunnen bouwen. We kregen daarmee in het slot van de competitie het behalen van de play-offs in het vizier. Jammer genoeg hebben we net niet de prijzen kunnen binnenhalen. We zijn heel dichtbij geweest, maar hadden het geluk niet aan onze zijde.

Als we nu terugkijken en relativeren, dan hebben we het goed gedaan en hebben we onze doelstelling bijna behaald. Deze gedachte mogen we koesteren en kan ons uiteindelijk voldoening geven. Het positieve gevoel overheerst dan ook voor mij uiteindelijk..

Naast de competitie was het behalen van de winst tegen eredivisieclub NEC voor de KNVB- beker een hoogtepunt en heeft Tom Beugelsdijk een mooie persoonlijke prijs behaald als “Rijnmond speler van het jaar”. Daarnaast heeft Guy Ramos een mooie transfer kunnen maken naar RKC en Bart v. Hintum naar FC Zwolle. Zo zie je maar weer dat Dordt met haar creatieve beleid spelers naar een goed niveau kan ontwikkelen.

Voor onze supporters is het hiermee niet het jaar geworden waarop zij hadden gehoopt, maar ze kenmerkten zich weer als een uitstekende 12e man, complimenten daarvoor!!

Daarnaast heb ik het genoegen gehad te kunnen werken met een prima technische- en medische staf, waarbij de samenwerking prima was.

Helaas ga ik de club verlaten, want ik heb de club als zeer prettig ervaren. Er wacht mij nu een mooie uitdaging bij FC Utrecht als Hoofd Opleidingen.

Via deze weg wil ik een ieder op bestuurlijk vlak, het managementteam, de businessclub, de begeleidingsstaf en de vrijwilligers op de werkvloer bedanken voor hun inbreng en samenwerking gedurende het afgelopen seizoen. Ook wil ik de supporters bedanken voor hun steun en aanmoedigingen bij de wedstrijden.

Veel succes in de toekomst, ik zal FC Dordrecht met interesse blijven volgen!

Vriendelijke groet,

Henny Lee

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.