Terug in het Riwal Hoogwerkers Stadion

Morgenavond staat het eerste thuisduel van het nieuwe jaar op het programma. FC Dordrecht krijgt de nummer 16 op de ranglijst, Jong PSV op bezoek in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Een nieuwe kans voor de mannen van Jan Zoutman om de eerste punten dit jaar te bemachtigen.

Na de wedstrijd in Helmond, waar het de eerste 35 minuten naar uit leek te zien dat het een mooie avond zou gaan worde, ging de selectie zonder punten terug naar

Dordt. Met een schitterend doelpunt van Kevin Jansen van ruim 30 meter was het een mooi start van het nieuwe jaar. Nikolas Agrafiotis scoorde vervolgens zijn eerste doelpunt in de competitie. Na twee doelpunten in het KNVB bekertoernooi mocht hij een echt spitsendoelpunt maken en schoot hij de Schapekoppen naar 0-2. Uiteindelijk ging het vlak voor rust mist en ging de wedstrijd kansloos verloren.

In de laatste ontmoeting met de Jong ploeg van PSV gingen de Schapekoppen er met de drie punten vandoor. Toen scoorde Jari Schuurman het enige doelpunt van de wedstrijd. Schuurman wist via een dubbele kans de doelman na twee pogingen te passeren.

Jong PSV heeft in de laatste vijf wedstrijden slechts éé keer gelijk gespeeld. De andere wedstrijden wisten de Brabanders geen punten te pakken. Voor FC Dordrecht is dit dus een mooie tegenstander om zich te kunnen herpakken na een valse start van het nieuwe jaar.

Als het goede spel van de eerste 35 minuten tegen Helmond wordt vastgehouden moeten er zeker punten gehaald kunnen worden. Op naar die eerste driepunter van 2021!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.