Team FC Dordrecht winnaar Dutch Career Cup

De Dutch Career Cup is opgezet door Stichting Meer Dan Voetbal als re-integratieproject voor Wajongeren. Binnen dit programma zetten voetbalclubs hun faciliteiten en contacten in om de deelnemers aan een baan te helpen.

Naast allerlei re-integratie activiteiten wordt er zes keer per jaar een voetbaltoernooi georganiseerd. Clubs als Ajax, PSV, Sparta Rotterdam sturen allemaal een eigen team om te strijden voor de felbegeerde trofee.

Vrijdag 26 oktober waren er maar liefst 25 teams naar Brabant afgereisd om deel te nemen aan het toernooi georganiseerd door NAC Breda. Het team van FC Dordrecht, onder leiding van Ariejan Wallaard en Kees van Gelderen, wist elke wedstrijd te winnen en mocht zich aan het eind van de dag wederom winnaar van de Dutch Career Cup te noemen.

In de geschiedenis van de Cup een unicum, nog geen enkele club wist twee keer achter elkaar deze prijs te winnen. En nog geen enkele club wist in een tournooi alles te winnen. Een mooi succes voor Coach Wallaard die twee keer per week met zijn Wajongeren op het veld staat.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.