Talent van Anderlecht naar Dordrecht

FC Dordrecht heeft overeenstemming bereikt met Anderlecht over de komst van Andreas Luckermans. De 20-jarige middenvelder wordt voor de rest van dit gehuurd van de Belgische kampioen.

De voormalige jeugdinternational stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar koos – mede op aanraden van zijn coach John van den Brom – toch voor FC Dordrecht. “Een leuke club die het goed doet met jonge spelers en waar talenten een kans krijgen”, aldus de motivatie.

Andreas Luckermans kan zowel op de flanken van de aanval als achter de spitsen uit de voeten. Afgelopen vrijdag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Anderlecht maakte Luckermans veel indruk op de technische staf van FC Dordrecht waarna het contact direct werd gelegd.

“Ik kende Dordrecht voorheen nog niet”, zegt Andreas Luckermans. “Maar ik vond het een goed voetballende ploeg. Ze spelen een spel dat goed bij me past. Het gesprek na de wedstrijd maakte een hele positieve indruk op me. Ik heb er zin in om bij Dordrecht te komen voetballen”.

Morgen (woensdag) zal Luckermans zich melden op de Krommedijk om zich aan te sluiten bij de groep. Hij zal dan direct aan de training deelnemen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.