SV en lunchroom het Oosten slaan handen ineen

Support your locals is in deze soms lastige tijd aan de orde van de dag. Supporters vereniging FC Dordrecht en lunchroom het Oosten aan de Voorstraat hebben daarom besloten de handen in 1 te slaan en ( tijdelijk) te gaan samenwerken. Vanaf zaterdag 6 juni tm 1 september 2020 is er een mogelijkheid om merchandise te kopen van onze plaatselijke BVO FC Dordrecht bij lunchroom het Oosten aan de Voorstraat.

Eigenaar Gérall is voor menig FC Dordrecht supporter geen onbekende. De afgelopen seizoenen verzorgde hij 2 x per jaar voor de supporters de broodjes/maaltijden op een wedstrijddag van onze club.  Tevens is Gérall sponsor van kidsclub ” de Lammetjes” FC Dordrecht. Zijn zoon is bestuurslid van het jongerenbestuur van de kidsclub. De supporters vereniging mag momenteel de Fanshop niet openen vanwege het corona protocol, maar willen onze supporters graag de gelegenheid geven om toch merchandise van onze geweldige club te kopen. En dat is nu de reden dat we besloten hebben om samen te gaan werken.

Vanaf 6 juni noemen wij onze tijdelijke Fanshop aan de Voorstraat… De Oosterse Schapenkop! Uiteraard kunt u vanaf 1 juni ook een kijkje nemen bij de webshop van de supporters vereniging en daar online een bestelling plaatsen. De uitgebreidere merchandise lijn is alleen te verkrijgen bij onze tijdelijke fanshop de Oosterse schapekop aan de Voorstraat. U bent allen welkom voor de officiële opening op zaterdag 6 juni om 12.30 uur .

Kom een kijkje nemen en genieten van een heerlijk Surinaams broodje. Shoppen en eten, in één klap steunt u twee locals. Support your local!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.