Supportersmars wordt groot evenement

FC Dordrecht draait lekker, na 10 gespeelde wedstrijden staat de club op een mooie vierde plaats in de Jupiler League. Bij de supporters heerst er een feeststemming, niet alleen vanwege de plaats op de ranglijst, maar ook vanwege de zeer geslaagde handtekeningactie.

Een aantal supporters hebben onder de noemer ‘Red Onze Club’ de krachten gebundeld en duizenden handtekeningen ingezameld om een nieuw stadion onder de aandacht van de gemeente te krijgen. Ruim 10.000 mensen hebben hun steun betuigd aan de club door een handtekening te zetten onder de petitie.

Voor de aftrap tegen FC Eindhoven is er daarom een supportersmars georganiseerd. Jong en oud lopen mee met deze mars om de handtekeningenactie kracht bij te zetten.

Daphne Engelbert bijvoorbeeld, ze komt nog steeds graag naar FC Dordrecht ook al woont ze al enige jaren in Rotterdam. De saamhorigheid en de gezelligheid op de Krommedijk spreken haar erg aan. “Natuurlijk loop ik mee, een leuk initiatief om te laten zien dat de club leeft.”

Roman Bussem, volgt de club vanaf alle hoeken van de wereld. Of hij nu in Nederland, Zweden, Curaçao of Duitsland woont. “Ik gun de club en alle mensen er omheen een nieuw stadion. Door mee te doen met de mars steun ik FC Dordrecht.”

In de stoet zullen ook Donny (3 ) & Lars (7) van Wanrooij samen met een aantal vriendjes meelopen. De broertjes komen al hun hele leven samen met hun ouders in het stadion om te genieten van FC Dordrecht. Voor hun is de deze optocht een extra feestje.

De mars zal vanaf 18.30 uur beginnen bij het stadhuis en rond 19.00 uur eindigen bij het stadion. Bij aankomst in het stadion zullen de supporters de ingezamelde handtekeningen overhandigen aan vertegenwoordigers van de gemeente.

Schroom niet en loop gezellig mee, niet alleen goed voor uw club maar ook voor uw conditie!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.