Supportersmars 2 november

De supporters organiseren op vrijdag 2 november, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Eindhoven, een supportersmars vanaf het stadhuis naar het stadion. Doelstelling is een zichtbare – en vreedzame – ondersteuning van FC Dordrecht als aanloop naar de overhandiging van de ingezamelde handtekeningen aan de gemeente.

Om zes uur wordt er op het stadhuisplein verzameld waarna de stoet om half zeven in de richting van het stadion vertrekt. De definitieve route zal nog bekend gemaakt worden, maar vanaf de Spuiboulevard zal de FC Dordrecht-spelersbus van Wierks de optocht voorgaan. Verwachte aankomst bij het stadion is gepland tussen kwart over zeven en half acht. Daar zullen voor het supportershome de handtekeningen aan de gemeente worden overhandigd.

De supportersmars is bedoeld voor iedereen. Jong en oud mogen zich hierbij aansluiten en het is de bedoeling dat zoveel mogelijk supporters en sympathisanten meelopen om er een happening van te maken. Het moet een feest worden waarbij de supporters willen laten zien waar FC Dordrecht voor staat.

De actie “Red onze Club” is op weg een megasucces te worden. Van alle kanten komen de steunbetuigingen binnen en de teller staat nu al op meer dan tienduizend handtekeningen. Politiek lijkt er een aardverschuiving te ontstaan en er is een dialoog gekomen met de criticasters in de media die op weg zijn hun mening te herzien. Rondom FC Dordrecht is in de laatste weken een positieve sfeer ontstaan waarin iedereen elkaar de hand reikt om gezamenlijk tot een mooi resultaat te komen.

Kijk op Facebook bij “Red onze Club” voor informatie over de supportersmars en er kan nog altijd getekend worden ter ondersteuning van de actie. Vanavond in het supportershome kunnen ingezamelde handtekeningen ingeleverd worden of kan er gepraat worden over de belangrijke volgende week ├│f ingeschreven worden voor de busreis naar Go Ahead.

“Samen strijden, samen winnen!” En FC Dordrecht zal gaan winnen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.