Supportersavond

Zaterdag 26 januari organiseert FC Dordrecht in samenwerking met de Supporters Vereniging een speciale feestavond voor de trouwe aanhang van de club.

Een avond in de businessclub vol festiviteiten waar supporters hun club extra kunnen steunen.

Mister FC Dordrecht Marco Boogers zal eenmalig in de huid van een echte quizmaster kruipen en een FC Dordrecht kennisquiz presenteren. Door middel van “petje op petje af” kan iedereen meedoen voor de hoofdprijs, een seizoenkaart voor het volgende seizoen.

Bij de veiling, onder leiding van veilingmeester Henk Donkervoort, kan men bieden op uniek materiaal uit het rijke FC Dordrecht verleden. Wat te denken van historische wedstrijdfoto’s, wedstrijdshirts, zeldzame programmaboekjes of een VIP-avond bij een thuiswedstrijd? Daarnaast worden er nog leuke prijzen verloot bij de FC Dordrecht loterij.

Van jong tot oud, van seizoenkaarthouders tot liefhebbers die af en toe een wedstrijd bezoeken, iedereen die FC Dordrecht een warm hart toedraagt is van harte welkom om deze avond bij te wonen. Uiteraard zullen de spelers en de technische staf ook op deze avond aanwezig zijn.

De toegang is helemaal gratis, maar vol = vol
Wil je dit feestje waarbij de gehele selectie van FC Dordrecht aanwezig zal zijn niet missen, dan kun je een speciale VIP-kaart kopen. Voor slechts 5 euro steun je de club en weet je zeker dat je erbij kunt zijn én krijg je een limited edition Dordt cap en een drankje kado.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.