Supporters beperkt welkom in ons stadion

Vrijdag 4 februari aanstaande spelen wij een thuiswedstrijd tegen Almere City. We zijn erg blij dat we eindelijk weer supporters in ons stadion mogen ontvangen bij deze wedstrijd!

 

 

 

 

 

 

Corona-maatregelen in en rondom ons stadion

Ondanks deze versoepelingen voor het betaald voetbal, gelden er nog steeds corona-maatregelen in en rondom ons stadion:

  • Wij mogen slechts een beperkt gedeelte van ons stadion vullen (dit komt neer op een derde van de totale capaciteit)
  • Het houden van 1,5 meter afstand blijft verplicht, tenzij u uit één familie komt.
  • Daarnaast moeten supporters een geldig Corona Toegangs Bewijs tonen om toegang te krijgen tot het stadion.
  • Tot slot zijn er helaas GEEN uitsupporters welkom.

Vanwege deze restricties zijn er dus maar een beperkt aantal kaarten in de verkoop voor de thuiswedstrijd tegen Almere City. We kunnen jullie echter niet garanderen dat je je eigen vaste zitplaats hebt, vanwege de anderhalve-metermaatregel.

Regeling clubcardhouders

Clubcardhouders krijgen tot 30.1.2022 tot 12.00 uur voorrang op het bestellen van kaarten. Klik hier om direct naar de ticketshop te gaan. 

 

Regeling seizoenkaarthouders

Alle trouwe seizoenkaarthouders kunnen de wedstrijd bezoeken met hun eigen seizoenkaart. Seizoenkaarthouders hoeven voor zichzelf dus geen ticket te bestellen via de ticketshop, zij kunnen met hun fysieke seizoenkaart het stadion betreden!

Seizoenkaarthouders krijgen ook tot 30.1.2022 tot 12.00 uur voorrang op het bestellen van extra kaarten voor bijvoorbeeld een vriend of familielid. Zij kunnen nu deze kaarten bestellen via de website. Klik hier om direct naar de ticketshop te gaan. 

 

Start reguliere verkoop

Op zondagmiddag 30 januari om 12.00 uur gaat voor het publiek de reguliere verkoop open en kan iedereen kaarten voor deze wedstrijd bestellen. Let op vol is vol en uitsupporters zijn helaas nog niet welkom! De kaartverkoop is strikt online. Een uitzondering geldt voor ouderen die het niet lukt om online deze wedstrijdkaarten te bestellen. Zij kunnen op vrijdag 28 januari, dinsdag 1 februari en donderdag 3 februari de tickets kopen en ophalen bij het secretariaat tussen 09.00 en 17.30 uur. Losse verkoop op de wedstrijddag zelf is helaas niet mogelijk.

Wij verwachten dat iedereen rekening houdt met de geldende maatregelen omtrent Corona en hopen jullie vrijdag 4 februari weer te ontvangen in ons stadion!

Samen Strijden Samen Winnen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.