Straatvoetballen met Johan Versluis

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en hou je van voetbal? Doe dan mee met de FC Dordrecht Streetleague en show your streetskills!

Johan Versluis is de spil in de organisatie van de StreetLeague, de door FC Dordrecht geadopteerde straatvoetbalcompetitie. Dat Johan het project op zich neemt is niet voor niks. “Johan is een uithangbord van de club,” stelt Ad Heijsman. “Een jongen van de stad, die bovendien affiniteit heeft met de jeugd.”

De StreetLeague gaat 17 november van start en is bedoeld voor jongeren tussen 12 en 16 jaar (al zit er rek in de leeftijdsgrens). In de verschillende Cruijff Courts en voetbalkooien in Dordrecht worden er in totaal 14 speelrondes gehouden, altijd op zondagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur. Op 5 mei wordt de grote finale in het FC Dordrecht stadion gespeeld.

Kijk voor meer informatie en het deelnameformulier op de site van DordtSport.

 

Scoren voor Gezondheid en StreetLeague zijn sportactiviteiten om de Dordtse jeugd richting een actieve en gezonde leefstijl te bewegen. Ze maken hiermee deel uit van de Doe ff Gezond-aanpak in Dordrecht-West. De uitvoering is in handen van FC Dordrecht, met ondersteuning van Sportbedrijf Dordrecht.

Op 1 oktober ging niet alleen Scoren voor Gezondheid officieel van start, ook wordt de samenwerking tussen gemeente Dordrecht en FC Dordrecht in deze maatschappelijke activiteiten symbolisch beklonken. De gemeente is tot besluiten over de financiële situatie en de stadionwens van de club gekomen juist omdat FC Dordrecht maatschappelijke betrokkenheid toont.

 

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.