Steun Kiem en win een Volkswagen High Up!

Wat is Kiem, Onderwijs met Zorg?
Drie – regionale – scholen voor speciaal onderwijs in Dordrecht gaan na de zomervakantie samen als één school in één nieuw gebouw. De Dordtse Buitenschool (voor langdurig zieke kinderen), Mytylschool De Vlij (voor leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking) en De Blije Gaarde (voor zeer moeilijk lerende kinderen) gaan verder als “KIEM, Onderwijs met Zorg” in een nieuw gebouw aan de De Sitterstraat in Dordrecht.

Kiem laat kinderen groeien
De Stichting Vrienden van Kiem ondersteunt de school, zodat de leerlingen nog beter tot ontwikkeling kunnen komen. Voor de nieuwbouw is bijvoorbeeld een ICT lokaal geadopteerd, wordt een bijdrage aan de realisering van een speciaal aangepast Cruyff Court geleverd en worden er schooltuinen naast de school aangelegd. Hiervoor is geld nodig. Met een loterij met mooie prijzen hoopt de stichting een groot bedrag op te halen zodat veel wensen van Kiem gerealiseerd kunnen worden.

Uw steun kan zomaar een auto opleveren
De hoofdprijs is namelijk een enige echte Volkswagen High Up! beschikbaar gesteld door Autobedrijf Ames. Daarnaast verloten we ook een schitterende scooter en een elektrische fiets. Of wat dacht u van een diner voor vier personen, een dag varen in Nationaal Park De Biesbosch voor 6 personen, Apple TV  of de vele waardecheques en cadeaubonnen?  

Ook FC Dordrecht heeft “KIEM, Onderwijs met Zorg” geadopteerd
FC Dordrecht heeft een exclusief  VIP- arrangement bij een wedstrijd naar keuze ter beschikking gesteld. Ook zal de selectie zal actief betrokken zijn bij de opening van het Cruijff Court.

Waar te koop
De loten zijn onder andere bij de administratie en de vaste voorverkoopadressen van FC Dordrecht te koop. Buiten Dordrecht zijn de loten verkrijgbaar bij de vestigingen van Autobedrijf Ames in Zwijndrecht, Sliedrecht en Ridderkerk. 

De loten worden verkocht per boekje van 10 loten. Een boekje kost 10 euro.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.