Steun Dordt in “Sterkste Eerste Divisie ooit”

Terugkijkend op afgelopen seizoen kunnen we alleen maar trots zijn. Met onder andere het kampioenschap in de derde periode, het mirakel van Leeuwarden en de halve finales tegen Sparta, maar zeker ook de wijze van support van de tribunes, hebben wij als FC Dordrecht ons van onze beste kant laten zien. Nu de stofwolken van de Jupiler Play-Offs zijn verdwenen, gaat de blik op volgend seizoen.

De Eerste Divisie is volgend jaar sterker dan ooit. Met FC Twente, Roda JC, NEC en misschien Sparta en De Graafschap nog. En dan zijn er ook nog clubs als Cambuur, Go Ahead Eagles en FC Volendam. Daarbovenop zijn er ook nog de beloften van Ajax en PSV die meedoen.

Voor ons FC Dordrecht betekent dat vele mooie wedstrijden tegen aansprekende tegenstanders. Wedstrijden waarin we de steun van onze supporters nodig hebben. Zeker zijn van een kaartje voor deze wedstrijden? Neem dan een seizoenkaart! De actie met het gratis nieuwe Jartazi thuisshirt was zo’n succes, dat ook supporters die nu een seizoenkaart nemen het shirt van 2018/2019 erbij krijgen!

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.