Stem op Energiek Dordt Foundation via Rabo ClubSupport!

Energiek Dordt Foundation
Sinds 1999 zet FC Dordrecht de kracht van voetbal in voor het bereiken van maatschappelijke doelen. De club ondersteunt en participeert in lokale en regionale projecten. Bovendien werkt FC Dordrecht aan het zichtbaar maken van de maatschappelijke rol van voetbal, om anderen te inspireren en dit talent maximaal te kunnen benutten. In eerste instantie binnen Dordrecht, maar uiteindelijk om impact te maken voor de hele Drechtsteden.

Energiek Dordt Foundation streeft er naar om diegene die het nodig heeft, een steuntje in de rug te bieden. Samen met maatschappelijke partners worden programma’s uitgevoerd die dit mogelijk maken. Bij voorkeur met inzet van de topsport -omgeving en -mentaliteit van FC Dordrecht. De profspelers van FC Dordrecht hebben in hun contract opgenomen dat zij deelnemen aan deze activiteiten als rolmodel.

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 gaat van start!
Leden van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden kunnen tijdens de actie ClubSupport stemmen op de Energiek Dordt Foundation.  Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Stemmen
Via de Rabo App of Rabo Online Bankieren kan je t/m 27 september je stem uit brengen op de Energiek Dordt Foundation. Hoe meer stemmen er op de Foundation uitgebracht worden, des te hoger is de bijdrage die de foundation ontvangt.

Steun de Energiek Dordt Foundation en stem!

Klik hier om te stemmen: Rabo ClubSupport – Rabobank

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.