Start Dordrecht de derde periode met een zege?

FC Dordrecht start de derde periode van dit seizoen met een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Een onderlinge wedstrijd uit (helaas) de onderste regio van de competitie.

Op maandagavond zal het een lastige opgave gaan worden voor de Schapekoppen. Jong Utrecht verkeert op dit moment in een prima vorm en wist 3 van de laatste 5 wedstrijden te winnen. En dat was niet tegen de makkelijkste tegenstanders. MVV en FC Den Bosch werden volledig opgerold door de Domstedelingen. Een flinke uitdaging dus.

De ploeg van Santoni zal een goede wedstrijd moeten spelen om resultaat neer te zetten. Dat is natuurlijk altijd zo, maar dit is een wedstrijd die er echt om gaat.

Dordrecht zal beschikken over de nieuw aangetrokken speler: Sahverdi Cetin. De kans is aannemelijk dat hij gelijk zal starten, aangezien Santoni niet kan beschikken over Jari Schuurman. De middenvelder pakte in de laatste wedstrijd tegen ADO Den Haag een rode kaart en zal de wedstrijd moeten beschouwen vanaf de tribune.

In het verleden troffen Dordt en de beloften uit de domstad elkaar 7 keer. Er werd 2 keer gewonnen door de Schapekoppen. Dat waren wel de laatste 2 edities (2-1 dit seizoen, 0-4 vorig seizoen). Tijd om daar nog een overwinning aan toe te voegen.

Een speler om in de gaten te houden aan Dordtse kant is onze nieuwe middenvelder Cetin. Bij Utrecht is dat Derensili Sanches Fernandes. Hij was dit seizoen bij 6 goals betrokken. Alle 6 dee goals vielen in de laatste 5 gespeelde wedstrijden.

Gaat FC Dordrecht de derde periode starten met een mooie zege?

 

16-1-2023, Aanvang: 20:00 uur. 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.