Sportieve revanche

Morgen speelt FC Dordrecht opnieuw tegen FC Utrecht, het mag dan niet de hoofdmacht zijn maar de ploeg van Harry van den Ham is uit op revanche op de Domstedelingen.

Jong FC Utrecht speelde afgelopen week tegen Jong Ajax. De Domstedelingen verloren deze wedstrijd met 3-2. De beloftenploeg zit momenteel in een mindere fase met slechts één overwinning in de laatste vijf wedstrijden. Dit maakt het duel een ware kelderkraker die beide ploegen ongetwijfeld winnend willen afsluiten.

Zoals al eerder is benoemd was vorige week de hoofdmacht te gast in ons Riwal Hoogwerkers Stadion. Ondanks de nederlaag noemde oefenmeester Harry van den Ham het “een nederlaag met perspectief”. Want bij vlagen lieten onze Schapekoppen goed voetbal zien. De 3-3 hing eerder in de lucht dan de 2-4, maar het mocht helaas niet zo zijn. Vorig seizoen werd er met 2-5 verloren van Jong FC Utrecht. Hierbij liep FC Dordrecht vanaf de 13e minuut met één man minder door een vroege rode kaart van Lewis.

Met de wedstrijd tegen FC Utrecht in het achterhoofd heeft de ploeg een kans om zich te revancheren tegen Jong Utrecht. Tijd voor drie punten!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.