Sportief bezoek bij kinderdagverblijf

Onder een stralende zon voetbalden enkele selectiespelers van FC Dordrecht bij kinderdagverblijf De Sterretjes. Vele tientallen kinderen waren naar de sportieve activiteit rondom het kinderboekenfeest gekomen.  

Op het grasveld bij De Sterretjes voetbalden de kinderen samen met de profspelers en deden allerlei behendigheidsspelletjes. De voetballers Michael Potkamp, Yoëll van Nieff en Everon Pisas en hun teammanager Arie Jan Wallaard vermaakten zich prima. “Het is echt leuk om met zoveel kinderen sportief bezig te zijn”, stelt een enthousiaste Arie Jan. “Yoëll en Everon moesten eerder weg, maar vonden het hier veel te gezellig.” Veel kinderen gingen met hun voetbalhelden op de foto of keerden huiswaarts met een handtekening van hun idool.

Wilma Kooijman van De Sterretjes kijkt tevreden terug op deze gezellige middag. “Met de allerkleinsten konden de voetballers spelletjes doen en met de kinderen uit de wijk hebben ze een paar potjes gevoetbald en andere spelletjes gedaan. Ik heb alle respect voor de jongens van FC Dordrecht dat ze dit allemaal doen.”

Foto’s: Thymen Stolk | Copyright blijft in alle vormen eigendom van Thymen stolk Fotograaf

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.