Speelronde 34 uit tegen FC Den Bosch

Op vrijdag 8 april speelt FC Dordrecht tegen FC Den Bosch in speelronde 34 van de Keuken Kampioen Divisie. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Nick Smit. De arbiter floot dit seizoen tweemaal eerder een wedstrijd van FC Dordrecht waaronder de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. De wedstrijd zal om 20.00 uur worden afgetrapt en is live te volgen via het schakelprogramma op ESPN 1 en via ons live Twitterverslag.

 

 

 

 

Teleurstellende wedstrijd tegen FC Eindhoven

Afgelopen wedstrijd speelde FC Dordrecht thuis aan De Krommedijk tegen FC Eindhoven. Het werd een teleurstellende wedstrijd. Na een goed resultaat tegen ADO Den Haag was de hoop gevestigd op opnieuw een goed resultaat tegen een club uit het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie. Helaas wist FC Eindhoven vroeg op voorsprong te komen en daarna de wedstrijd goed in het slot te gooien. Hierdoor werd het een wedstrijd waarin FC Dordrecht lastig tot kansen te komen. De Schapekoppen konden de vroege achterstand niet meer ombuigen tot een resultaat. De eindstand in Dordrecht werd 0-1.

 

Den Bosch vervelende tegenstander voor de Schapekoppen

FC Dordrecht heeft in recente wedstrijden geen resultaat weten te boeken tegen FC Den Bosch. In de afgelopen vijf jaar speelden de clubs acht wedstrijden tegen elkaar. Zevenmaal in competitieverband en eenmaal in een vriendschappelijke wedstrijd. In competitieverband speelde FC Dordrecht in de afgelopen vijf jaar eenmaal gelijk tegen FC Den Bosch, dat was eerder dit seizoen op 22 oktober 2021, het werd toen 3-3 aan de Krommedijk. De andere zes duels in competitie verband gingen verloren tegen de ploeg van Jack de Gier. Het vriendschappelijke duel op 20 juli 2019 wisten de Schapekoppen wel te winnen. Voor de Dordtenaren zal het dus een lastige opgave worden om een resultaat mee te nemen uit Den Bosch. Maar de ploeg van Michele Santoni heeft vaker bewezen tegen lastige tegenstanders een goed resultaat te kunnen boeken.

 

Savastano ziet kansen

Voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch hebben wij gesproken met Mauro Savastano. De linksback vertelt in dit interview over het seizoen van FC Dordrecht tot nu toe en over zijn eigen seizoen. Daarnaast bespreken we ook de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch met de verdediger. Kijk het hele interview hieronder!

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.