Spannend avondje NAC

Aanstaande vrijdag, 22 april, speelt FC Dordrecht uit tegen NAC Breda in speelronde 36 van de Keuken Kampioen Divisie. Er word om 20:00 gefloten voor het startsignaal door scheidsrechter Alex Bos. De arbiter floot dit seizoen tweemaal eerder een wedstrijd van FC Dordrecht. Het duel is live te volgen via het schakelprogramma op ESPN 1 en via ons live Twitterverslag. 

 

Groot feest van Emmen bij verliespartij FC Dordrecht

Afgelopen wedstrijd was er groot feest aan De Krommedijk, maar helaas niet voor de thuisploeg. FC Dordrecht verloor met 0-1 van FC Emmen, waardoor de bezoekers promotie vaststelden. Het was een spannende wedstrijd in het Riwal Hoogwerkers Stadion waarin het resultaat beide kanten op kon vallen. Uiteindelijk was het FC Emmen die aan het langste eind trok en zo promoveerden. FC Dordrecht was niet kansloos en de ploeg kan met opgeheven hoofd de focus leggen op de wedstrijd tegen NAC Breda.

 

Altijd spannend tussen NAC en Dordrecht

NAC speelt nog mee voor een play-off plaats maar FC Dordrecht is niet kansloos tegen de Brabanders. In de afgelopen vijf jaar speelde de clubs onderling vijfmaal tegen elkaar. Hiervan wist NAC driemaal te winnen en FC Dordrecht tweemaal. Eerder dit seizoen nog wist FC Dordrecht aan De Krommedijk knap te winnen van NAC in een 2-1 overwinning. NAC Breda verkeert wel in een betere vorm dan de Dordtenaren. De Dordtenaren pakten drie punten uit de afgelopen vijf duels. NAC wist zeven punten te halen in de afgelopen vijf duels. Het belooft dus een spannend duel te worden in het Rat Verlegh stadion.

 

‘’Samen hard strijden en 100% geven!’’

Voor de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen NAC Breda spraken wij met Jerailly Wielzen. De jonge vleugelspeler maakt steeds meer minuten in het elftal van Michele Santoni en speelt als rechtsback. In deze voorbeschouwing bespreken wij deze positiewissel met hem. Daarnaast vertelt Jerailly dat strijdlust erg belangrijk zal zijn in de wedstrijd tegen NAC. Kijk hieronder de hele video!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.