Shayron Curiel nieuw bij FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft zich vandaag versterkt met Shayron Curiel. Shayron komt op amateurbasis over van Sparta Rotterdam. Shayron Curiel is een echte buitenspeler die snel is en een actie in huis heeft.

Technisch manager Marco Boogers vergelijkt Curiel met oud FC Dordrecht speler Rihairo Meulens; ”Curiel is een jongen die zowel op links als op rechts kan spelen. Hij is snel en heeft een actie in huis. Ik ga ervan uit dat we veel plezier aan hem gaan beleven.” Aldus Boogers.

Shayron haalde 3 jaar geleden de landelijke pers door als eerste speler sinds 1989 als amateurspeler uit te komen in het Nederlands elftal onder 17 jaar. Vlak daarna werkte Curiel een oefenstage af bij Chelsea, maar koos uiteindelijk voor Sparta Rotterdam.

Curiel speelde afgelopen woensdag in de oefenwedstrijd tegen De Baronie mee en zal waarschijnlijk ook a.s. zaterdag tegen Elinkwijk zijn minuten maken.

De overige spelers van de selectie van Henny Lee zijn fit. Enkel Johan Versluis ontbreekt nog met een liesblessure. Didi Longuet (lichte overbelasting) en Bart van Hintum (blaar) hadden lichte klachten, maar kunnen in principe gewoon spelen in de oefenwedstrijd tegen Elinkwijjk.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.