Seydoux tekent bij FC Dordrecht

Léo Seydoux gaat spelen voor FC Dordrecht. De 25-jarige verdediger tekent een verbintenis van in totaal 2,5 jaar. De in Zwitserland geboren rechtervleugelverdediger doorliep de jeugdopleiding van Young Boys en maakte in 2018 zijn debuut voor het eerste elftal, waar hij drie wedstrijden speelde.

In 2019 werd hij uitgeleend aan Neuchâtel Xamax, waar hij in totaal 38 wedstrijden speelde. In 2021 maakte Seydoux de overstap naar KVC Westerlo, waar hij over twee seizoenen twee doelpunten en twee assists op zijn naam zette. Het afgelopen seizoen werd de multi-inzetbare speler uitgeleend aan Beerschot, dat uitkomt op het tweede niveau in België. Daar scoorde hij één doelpunt en leverde vijf assists. Léo Seydoux heeft meer dan 25 wedstrijden gespeeld als jeugdinternational voor Zwitserland, maar hij heeft nog niet het eerste elftal van het nationale team gehaald.

Dit seizoen belandde Seydoux bij KVC Westerlo op een zijspoor waardoor hij nu mag vertrekken. Seydoux is een enthousiaste speler die graag minuten wilt maken, daarom kijkt hij erg uit naar de toekomst bij FC Dordrecht.

Michele Santoni is blij met de komst van Léo Seydoux: “Léo past perfect binnen ons profiel, hij vecht voor elke bal en geeft elke wedstrijd meer dan 100%. We zijn erg blij dat hij er is!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.