Scoor nu jouw halve seizoenkaart

De eerste seizoenshelft komt ten einde. Het was een seizoenshelft met mooie momenten, waar we nog even op terugkijken. Er werd een 3-0 zege geboekt op titelkandidaat PEC Zwolle. FC Dordrecht was dé verrassing van de vrijdagavond. De ploeg van Michele Santoni speelde een geweldige wedstrijd, ging tot op het tandvlees en had zelfs volop mogelijkheden een écht spectaculaire uitslag in de boeken te schrijven.

In Venlo boekte FC Dordrecht de derde stunt in successie: het favoriet geachte VVV kreeg in eigen huis met 0-1 het nakijken. Op basis van onverzettelijkheid en wilskracht bleef de solide ogende formatie van Michele Santoni tot en met de 96e minuut overeind.

Tegen Willem II maakte FC Dordrecht er in het drijfnatte Matchoholic Stadion een heerlijke wedstrijd van. In een goede eerste helft was het na een snelle achterstand de betere ploeg met de beste kansen en ging de thuisploeg verdiend met 2-1 de rust in. In de tweede helft knokte het zich helemaal leeg tegen de sterker wordende Tricolores en mocht uiteindelijk een verdienstelijk punt op het conto bijschrijven: 2-2.

Spelers om uit te lichten Op dit moment is Samuele Longo de clubtopscorer van dit seizoen. Hij wist al 6 keer het net te vinden. Feyenoord huurling Aliou Balde scoorde 5 keer, hij bezet daarmee de tweede plek op de clubtopscorerslijst. De meeste assists werden gegeven door Mathis Suray. Hij gaf 4 keer de perfecte pass. De MVP (Meeste goals+ assists bij elkaar opgeteld) is wederom Samuele Longo. Hij gaf 2 assists en is daardoor bij 8 goals direct betrokken. Daarnaast werd door de supporters keeper Liam Bossin maar liefst drie keer op rij gekozen tot speler van de maand.

Met de halve seizoenkaart ben je verzekerd van krakers in de Keuken Kampioen Divisie waaronder tegen ADO Den Haag, VVV Venlo en Heracles.

Wil jij de ontknoping van het seizoen live meemaken? Haal dan nu je halve seizoenkaart via onze ticketshop. 
Lukt het niet om de halve seizoenkaart online te bestellen? Klik dan op deze link: Inschrijfformulier Halve seizoenkaart 22-23
Je kan dan met het ingevulde inschrijfformulier op de club langs komen op dinsdag donderdag of vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Ook is het mogelijk om het inschrijfformulier te mailen naar info@fcdordrecht.nl .

Prijzen halve seizoenkaart:
Oost:
Normaal: €150,-
Jeugd en 65+: €110,-

West:
Normaal: €120,-
Jeugd en 65+: €85,-

Noord:
Normaal: €80,-
Jeugd en 65+: €60,-

Zuid:
Normaal: €55,-
Jeugd en 65+: €45,-

Zien we je in het Matchoholic stadion om samen nieuwe energie te creëren?

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.