Schoolkinderen Scoren voor Gezondheid

Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van Wereldschool de Albatros en OBS Mondriaan kwamen dinsdag 1 oktober hun contract ondertekenen bij FC Dordrecht. Vanaf deze datum zullen zij tien weken lang proberen om zo gezond mogelijk te eten en veel te bewegen.

Tijdens het traject worden ze bijgestaan door hun ambassadeurs; Warner Hahn, Michael Potkamp, Wilmer Kousemaker, Everon Pisas, Johan Versluis en Yoëll van Nieff. Naast dat zij het contract met de leerlingen sloten gaven ze ook een uitgebreide voetbalclinic met behulp van Nando Wormgoor en Josimar Lima. Wethouder Rinette Reynvaan kwam ook een kijkje nemen en wenste de kinderen veel succes met het behalen van hun doel: Scoren voor Gezondheid. 

Het project Scoren voor Gezondheid is een samenwerkingsverband tussen het gemeentelijk Sportbedrijf en FC Dordrecht. Naast Scoren voor Gezondheid is ook het project FC Dordrecht Streetleague een samenwerking tussen deze twee instellingen. Johan Versluis, één van de ambassadeurs, coordineert samen met Roy Waalboer de maatschappelijke projecten. De FC Dordrecht Streetleague zal binnenkort worden afgetrapt.

Meer informatie

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.