Schilten Schoonmaak Matchday partner FC Dordrecht – Jong Ajax

Schilten Schoonmaak is opgericht in 1959. Inmiddels is Schilten Schoonmaak uitgegroeid tot een schoonmaakbedrijf met zo’n 250 medewerkers en hebben zij een eigen opleidingscentrum. Zij zijn met onze ervaring het vertrouwde gezicht in de regio Dordrecht.

Ondertussen is Schilten Schoonmaak al zo’n 20 jaar groot fan en sponsor van FC Dordrecht. Uiteraard zijn zij ook onze partner op het gebied van schoonmaak. Schilten Schoonmaak is al lange tijd als sponsor te bewonderen bij onze boarding op Noord en ze verzorgen de schoonmaak sinds jaar en dag in ons stadion waarna alles er spic en span uit ziet.

Schilten Schoonmaak levert een compleet pakket aan diensten zoals de schoonmaak van kantoren, scholen, showrooms, trappenhuizen, hotels, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, machinaal vegen vloeren, tapijtreiniging, leveren sanitaire benodigdheden en kantinediensten.

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in de diensten van Schilten Schoonmaak? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ze maken via 078 – 6212302 of via Info@schilten.nl om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt vervolgens een uitgebreide en transparante prijsopgave.

Schilten Schoonmaak is ook op zoek naar nieuwe collega’s. Is een mooie baan bij dit bedrijf iets voor jou? Neem dan contact met Schilten Schoonmaak op via 078 – 6212302 of via Info@schilten.nl.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.