Santoni & Vlemmings te gast bij de businessclub!

Trainer Santoni en innovatiemanager Vlemmings te gast bij de businessclub!

Op maandag 8 november stond er een businessclubavond op het programma. Tijdens deze avond konden businessleden in gesprek met trainer Santoni en innovatiemanager Vlemmings en stond er een vergadering over de structuurwijziging van de businessclub op het programma.

Na het welkomswoord van Lex Wierks (businessclub) en Hans de Zeeuw (FC Dordrecht) die namens de businessclub en FC Dordrecht de leden een update gaven over de huidige ontwikkelingen in de afgelopen periode kwam trainer Michele Santoni aan het woord. Hij vertelde meer over de visie achter het transferbeleid en het implementeren van de nieuwe speelwijze. Daarna stond de vergadering op het programma. Daarin werd het vraagstuk over de nieuwe structuur van de businessclub besproken. Na goed overleg is er besloten om de vereniging op te heffen en een commissie te vormen ondersteund door een werkgroep vanuit de businessclub met leden.

De avond werd afgesloten door innovatiemanager Leon Vlemmings. Hij gaf een presentatie over ‘FC Dordrecht kiest positie.’ In de presentatie gaf hij uitleg over de visie en missie tot en met 2025 voor FC Dordrecht. Nadat de leden uiteraard de gelegenheid hadden om vragen te stellen kregen beide gasten een cadeau overhandigd door Lex Wierks als bedankje en afsluiting van een mooie businessclubavond.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.