Flexpower officiële warming-up partner FC Dordrecht

De naam Flexpower zal misschien niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar Flexpower is de nummer 1 sportcrème van Nederland. Met de unieke technologie van Flexpower sportcrème is het product een ultieme verlichting tegen spierpijn en stijve spieren en helpt je optimaal voor te bereiden op een wedstrijd. Flexpower is ook te gebruiken na de wedstrijden en zorgt ervoor dat je spieren zo sneller herstellen. Ondernemer en oud NBA-kampioen Francisco Elson van Flexpower zegt het volgende over de samenwerking: “Ik geloof erin en wil dit product groot maken in heel Europa. Bovenal wil ik dit doen op basis van mijn drijfveer om zo veel mogelijk mensen te laten bewegen en zich vitaal te laten voelen.’’

 

 

De drijfveren van FC Dordrecht

Flexpower past perfect bij de drijfveren van FC Dordrecht. De spelers van FC Dordrecht gebruiken Flexpower 5 tot 10 minuten voor de warming-up om hun spieren op te warmen. Dit helpt om blessures te voorkomen, maar Flexpower is ook ideaal voor een snel herstel van de spieren na een intensieve wedstrijd. De spelers gebruiken Flexpower niet alleen bij wedstrijden, maar ook voor en na een training om de spieren alvast op te warmen voor ze het trainingsveld op stappen.

Zonder Flexpower zou ik met me handen in me ‘haar’ zitten. – Michael Koedam sporttherapeut FC Dordrecht

Supporters in beweging brengen

Flexpower wil niet alleen professionele spelers met het product ondersteunen, maar ook supporters meer in beweging gaan brengen. ‘’Een vitale samenleving is iets waar ik in geloof, maar dat kan ik niet in mijn eentje kan bereiken, ‘’aldus Elson. Deze visie om vitaliteit te stimuleren in de samenleving is volledig in lijn met de visie van Energie Dordt.

Wereldwijd gebruikte sportcrème

Flexpower sportcrème is ontstaan in de Verenigde Staten en wordt sinds 2001 al gebruikt door fysiotherapeuten en topsporters. Zo liggen de producten niet alleen in de kleedkamer bij de Schapekoppen, maar ook in de kleedlokalen van onder andere de NBA, maar ook Feyenoord en ook vele olympiërs maken gebruik van Flexpower sportcrème. Hier wordt het product tegen stijve en stramme spieren gebruikt voor een perfecte aanvulling op de warming-up om tijdens het sporten geen last te hebben van de spieren.

Ben jij benieuwd naar wat Flexpower sportcrème voor jouw sportprestaties kan betekenen? Kijk dan op hun website: www.flexpowereurope.com

 

 

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.