Samenwerking FC Dordrecht & Johan Cruyff university

Op naar meer bezoekers in het GN stadion!

FC Dordrecht is een van de achttien clubs in de Jupiler League die een samenwerkingsverband aan is gegaan met de Johan Cruyff University (JCU) Amsterdam. Het doel van deze samenwerking is om meer bezoekers naar het stadion te krijgen, bijvoorbeeld door vernieuwde actiecampagnes.

Trouw en ambitieus

FC Dordrecht is één van de ambitieuze, zeer toegankelijke en spectaculaire clubs in de Jupiler League. Elke week laten nieuwe talenten zich zien (waar we in de toekomst wellicht meer van zullen horen) in deze verassende competitie. FC Dordrecht heeft al jaren een trouwe aanhang waar het erg trots op is, maar in tijden dat stadions in de Eredivisie elke week stampvol zitten, blijft dit bij FC Dordrecht en de rest van de Jupiler League halfvol. Dit maakt de uidaging om hier verandering in te brengen des te groter.

Ambitieuze JCU student

Gert-Jan Schep, een van de achttien ambitieuze JCU studenten is aan FC Dordrecht gekoppeld,

Gert-Jan is Paralympisch zwemmer en heeft deelgenomen aan de Paralympics in Athene en is oud CP voetballer, hierdoor weet hij als geen ander hoe belangrijk de steun van de fans is om tot hogere prestaties te komen. Voor dit project neemt hij zijn enthousiasme en kennis vanuit de opleiding mee om er voor FC Dordrecht een succes van te maken.

Eerste actie zorgt voor 11% meer bezoekers

De eerste actie die Gert-Jan voor FC Dordrecht heeft uitgevoerd (gericht op lokale voetbalverenigingen in de regio Dordrecht) zorgde afgelopen vrijdag al voor 11% meer bezoekers, ten opzichte van vorig seizoen).

Elke Dordtenaar zou eigenlijk regelmatig een typisch avondje Dordrecht moeten beleven

De komende periode zult u via deze website meer lezen over het project van Gert-Jan.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.