Samenwerking FC Dordrecht met Bouwmensen en Jongeneel

FC Dordrecht is een samenwerking gestart met Bouwmensen en Jongeneel. De partijen zijn de samenwerking gestart om samen meer banen te creëren en de toekomstige vakmensen op een organische manier te sturen richting de arbeidsmarkt.

Bouwmensen is er voor bouwlieden
Bouwmensen is in 2012 opgericht vanuit de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Sinds de oprichting draait zij als een vereniging, zonder winstoogmerk. De belangrijkste taak van de vereniging is de bouwwereld voorzien van nieuwe generaties vakmensen. Ook zetten zij zich in voor het bij- en herscholen van mensen die al in de bouw werken. Zo maakt Bouwmensen de bouw toekomstbestendig door bouwers zo goed mogelijk mee te laten groeien met het werkveld. Klik hier voor meer informatie over bouwmensen.

Jongeneel levert materiaal
Al meer dan 22 jaar is Jongeneel een toonaangevend merk voor bouwend Nederland. De core business ligt in hout en plaat en daar zit nog steeds veel expertise. In 1997 werd zelfs het predicaat ‘Koninklijk’ ontvangen. Vakmanschap en de liefde voor het product zit in het DNA en altijd wordt het maximale gedaan om klanten verder te helpen.

Jongeneel is koploper in duurzaam en circulair ondernemen en maken zich hard voor verantwoord hout. Ze vinden het belangrijk dat de natuur behouden blijft voor alle toekomstige generaties. Daarom heeft hun hout een keurmerk van PEFC en/of FSC. klik hier voor meer informatie over Jongeneel.

Een nieuwe samenwerking in het netwerk van Energiek Dordt!
Bouwmensen pakt zaken op in en om het stadion die opgeknapt kunnen worden of aan vervanging toe zijn. Na een ronde door het stadion zijn de leerlingen van Bouwmensen de meest noodzakelijke punten van aanpak gaan opmeten. Hierna is Jongeneel aan de slag gegaan om de juiste materialen op de juiste maten aan te leveren. Daarna zijn de leerlingen van Bouwmensen weer aan de slag gegaan bij het stadion. Zo krijgt het stadion een beter aanzien en doen de leerlingen praktijkervaring op in een sportieve en inspirerende werkomgeving: win- win voor beide partijen! Onze eigen mascotte Sjaak Schaap was ook van de partij om de leerlingen extra te motiveren!

Energiek Dordt.
Sporten is leuk, gezond, leerzaam en het verbindt. Sport geeft energie! En er is energie nodig om de uitdagingen van vandaag en de toekomst samen aan te kunnen. Op het veld en naast het veld. Door krachten te bundelen en samen waarde te creëren. Door gesprekken met supporters, businessclubleden, bedrijven, organisaties en verenigingen hebben we een gezamenlijke ambitie gecreëerd. Een ambitie waar we energie van krijgen, waar we deel van uit willen maken en waar we samen aan willen bijdragen. Deze gezamenlijke ambitie richt zich op twee thema’s die voor ons allemaal zeer waardevol zijn en die nu en in de toekomst impact zullen hebben: De energietransitie en vitaliteit! Voor de toekomst van onze kinderen, ouders, opa’s en oma’s. We gaan nieuwe energie en waarde creëren met de impact en verbindende kracht van betaald voetbal. Samen nieuwe energie creëren in Dordrecht en Drechtsteden!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.