Samen strijden, samen feesten!

Zaterdag 26 januari zijn supporters en liefhebbers van FC Dordrecht van harte uitgenodigd voor een feestelijke avond in de businessclub op de Krommedijk. Een avond vol festiviteiten waar fans hun club bovendien extra kunnen steunen.

Mister FC Dordrecht, Marco Boogers, zal eenmalig in de huid van een echte quizmaster kruipen en een FC Dordrecht Kennis Quiz presenteren. Door middel van ‘Petje op, petje af’ kan iedereen meedoen voor de hoofdprijs, een seizoenkaart voor het volgende seizoen.

Voor degenen die meer van een gokje houden is er een loterij met tal van leuke prijzen.

Maar is er is nog meer te verdienen. Bij de veiling, onder leiding van veilingmeester Henk Donkervoort, kan geboden worden op uniek materiaal uit het rijke FC Dordrecht verleden. Wat te denken van historische wedstrijdfoto’s, originele wedstrijdshirts, zeldzame programmaboekjes of een exclusieve VIP avond bij een thuiswedstrijd? Bijna alle items die onder de hamer komen zijn spontaan ter beschikking gesteld door spelers met een roemrijk verleden op de Krommedijk.

Van jong tot oud, van seizoenkaarthouder tot liefhebber, van fan tot supporter, iedereen die FC Dordrecht een warm hart toedraagt is van harte welkom om deze avond bij te wonen. De gehele selectie en technische staf zal op deze avond aanwezig zijn zodat het ook mogelijk is om met de favoriete speler een praatje te maken.

De toegang is helemaal gratis, maar “vol = vol”. Daarom is het ook mogelijk om nu al een speciale VIP kaart te kopen om verzekerd te zijn dit feestje mee te kunnen maken. Voor slechts 5 euro krijg je bovendien een limited edition FC Dordrecht capp en een drankje kado.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van FC Dordrecht en in het supportershome op donderdagavond of op een wedstrijddag.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.