Samen onze schouders eronder zetten

Maandagavond 11 januari  kwamen sponsors, spelers en medewerkers samen in de Businessclub van FC Dordrecht voor de nieuwjaarsreceptie.

Er werd teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruitgekeken op 2016 door Lennard Bouwer (voorzitter BC), Theo Singerling (voorzitter RvC) en algemeen directeur Hans de Zeeuw.

FC Dordrecht is van de categorie 1 naar de veilige categorie 2 gestegen, maar er zal nog steeds hard moeten worden gewerkt om de club helemaal gezond te krijgen. Een uitdaging, volgens directeur de Zeeuw, waar hij niet voor wegloopt. FC Dordrecht heeft de potentie om verder te groeien door de Businessclub nog aantrekkelijker te maken, dat is één van de speerpunten waar de algemeen directeur zich voor gaat inzetten.

Wat betreft stadionplannen is er nog weinig concreets te melden, al wordt er inmiddels ook gekeken naar de mogelijkheden voor renovatie van het huidige stadion.

Op sportief vlak is het doel om de play-offs te halen aan het eind van het seizoen. De selectie die inmiddels is uitgebreid met Glenn Bijl en Jordy Vleugels zal in de tweede helft van de competitie zal alles op alles zetten om de nacompetitie te spelen. “Samen zetten we onze schouders eronder”, aldus Hans de Zeeuw.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.