Rob de Boer nieuwe hoofd opleiding Riwal Football Academy, De opleiding voor de toekomst.

FC Dordrecht heeft Rob de Boer aangesteld als hoofd opleiding van de Riwal Football Academy. Rob gaat naast het trainen van de O.18, leidinggeven aan de nieuwe opleiding voor de toekomst. Een samenwerking tussen FC Dordrecht, het onderwijs, sportverenigingen, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid. Op het gebied van opleiden, vitaliteit, duurzaamheid en arbeidsmarkt.

Leon Vlemmings, innovatiemanager FC Dordrecht: “Nu we de opleiding opnieuw hebben gepositioneerd met de Riwal Football Academy als opleiding voor de toekomst, hebben we gezocht naar een hoofd opleiding die een voetbalclub als waardevolle community verder kan ontwikkelen. Dat vraagt naast een voetbalinhoudelijke visie ook maatschappelijk en economische inzichten van een hoofd opleiding. En leiderschap om samen te werken met opleidingspartners in Dordrecht en Drechtsteden. Rob was werkzaam in de jeugdopleiding van AZ (stage), FC Emmen, NAC Breda en FC Utrecht. We gaan met elkaar aan de slag, evalueren de samenwerking na een jaar met de intentie om langdurig met elkaar samen te werken.”

Hoofd opleiding Rob de Boer: “Het is een mooie uitdaging om leiding te gaan geven aan de Riwal Football Academy. Wij willen regionale talentvolle spelers opleiden die veel plezier en motivatie hebben in wat ze doen, met geloof in zichzelf en trots zijn om voor FC Dordrecht uit te komen. Dat er voor talenten een breed maatschappelijk opleidingsprogramma wordt gefaciliteerd spreekt mij erg aan. Ik kijk er naar uit om samen met de trainers, begeleiders en opleidingspartners de opleiding van de toekomst vorm te geven naar 2026. Voor de voetballer en medewerker voor de toekomst.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.