Remise tegen Fortuna is stap vooruit

In de afsluitende oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard maakte FC Dordrecht met een 0-0 gelijkspel toch stappen vooruit. Met de weer herstelde Pascu, Miceli en Schuurman in de basisopstelling begint de ploeg van trainer Michele Santoni vorm te krijgen.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen verliep door een waslijst aan positieve Coronatesten, blessures en afgelaste wedstrijden met de nodige hindernissen, maar een week voor de competitie ouverture tegen Jong PSV groeien precies op tijd de keuze mogelijkheden voor de Dordtse oefenmeester.

Defensief oogt het degelijk en betrouwbaar onder leiding van de ervaren Toine van Huizen, doelman Liam Bossin behoefde dan ook nauwelijks in actie te komen. Het middenveld heeft duidelijk voetballend vermogen (hoewel de coronasporen in de nauwkeurigheid soms nog wel zichtbaar waren) en aanvallend heeft Dordt met de geslepen Stijn Meijer een nieuwe targetman.

Gepaste tevredenheid bij de Schapekoppen na afloop van de wedstrijd derhalve. Er is nog wat achterstand in te halen, maar er wordt vol verwachting uitgekeken naar de competitiestart.

Beginopstelling: Bossin; Hobbel, Van der Avert, Van Huizen, Vliet; Pascu, Hölscher, Miceli; Schuurman, Meijer, Suray.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.