QLS nieuwe broeksponsor FC Dordrecht

QLS is veertien jaar geleden opgezet door Patricia Boogers en haar vader. Gestart als vervoerscentrum en nu uitgebreid met een pakketdienst. De pakketdienst haalt pakketten gratis op bij klanten en zorgt dat ze de volgende dag op de plek van bestemming zijn.

QLS verzorgt voor bedrijven en webshops zendingen variërend van documenten tot pallets. Door het succes in Dordrecht en omgeving is het werkgebied van Pakketdienst QLS uitgebreid naar Rotterdam en zijn er plannen om uit te bereiden richting Brabant.

Niet alleen het ophalen en verzenden van goederen behoort tot de werkzaamheden, desgewenst houdt QLS ook de voorraad van klanten in opslag en verzorgen zij het inpakken en verzenden van bestellingen. Dit wordt “fullfilment” genoemd.

QLS is een groeiend bedrijf, FC Dordrecht wil ook uitgroeien tot een topclub. Het leveren van topprestaties is bij beiden prioriteit. Daarnaast volgt Patricia de club al jaren. Zelfs voordat ze haar man Marco leerde kennen was ze regelmatig op de Krommedijk te vinden. De keuze om FC Dordrecht te sponsoren was daarom geen lastige.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.