Puntendeling op de Krommedijk (inclusief video)

FC Dordrecht heeft op eigen veld met 1-1 gelijkgespeeld tegen RBC Roosendaal. In het duel maakte Dave Huymans de enige treffer voor de formatie van trainer Henny Lee, die een plek in de basis had ingeruimd voor de jongelingen Salif Diao en Mawouna Amevor.

De thuisploeg keek in de eerste helft al na vijf minuten tegen een achterstand aan. Cees Toet kopte simpel de openingstreffer tegen de touwen: 0-1. Na die snelle domper speelde FC Dordrecht niet overtuigend. Eric Quekel en Huymans waren het dichtst bij een treffer, maar zij schoten naast. De bezoekers waren allang tevreden met de nipte voorsprong, maar moesten pal voor het rustsignaal toch de gelijkmaker incasseren. Huymans maakte het Dordtse doelpunt: 1-1.

Ook na rust hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Pas in de slotfase kreeg FC Dordrecht een mogelijkheid, maar een schot van grote afstand van Bart van Hintum vond geen doel. Moussa Kalisse had ook nog een grote kans, maar speelde de bal net te ver voor zich uit. RBC zette er na rust geen kansen tegenover, wat betekende dat de stand op 1-1 bleef steken.

Samenvatting:

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.