Punt in Den Bosch

FC Dordrecht heeft de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch met 0-0 gelijkgespeeld. Voor trainer Theo Bos en speler Wilmer Kousemaker was het een speciaal duel, omdat zij een verleden hebben bij de Brabantse club.

De Dordtenaren kregen in de eerste minuut al een behoorlijke tegenslag te verwerken, toen doelman Stef Doedee na een ongelukkige botsing met een brancard het veld moest verlaten.

Nick van der Ploeg was zijn vervanger en hij had geen problemen met een schot van Bart van Brakel. Aan de andere kant zorgde Kevin Tano voor het eerste gevaar voor de gasten. Zijn schot ging naast het vijandelijke doel.

Het spel golfde op en neer en FC Dordrecht mocht van geluk spreken dat een poging van Jeffrey Vlug via de handen van Van der Ploeg op de lat belandde. Ook Danny Verbeek was dichtbij een treffer, maar de Dordtenaren hielden het doel schoon.

Santy Hulst was aan de andere kant gevaarlijk en Johan Versluis kopte naast het Brabantse doel. De jonge Kevin Patijn was het dichtst bij een doelpunt, maar zijn afstandsschot had de lat als eindbestemming.

De tweede helft was minder opwindend en het duurde lang voordat één van de ploegen echt gevaarlijk werd. Een kwartier voor tijd bokste Van der Ploeg nog een inzet van Vlug weg, maar aan de stand veranderde niets: 0-0.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.