Profiteren van de carnaval

Morgenavond wacht ons Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion. Het enige wat de wereldreis naar Kerkrade compleet kan maken zijn drie punten. Bij een overwinning gaat FC Dordrecht direct over Roda JC heen, wat een aanblik op de ranglijst iets dragelijker maakt. Daarbij kan TOP Oss (thuis tegen Jong FC Utrecht) ook worden ingehaald wanneer de uitslag meezit. Genoeg om voor te spelen!

Vorig seizoen hadden de Dordtenaren overduidelijk last van een lange busrit in de benen, want binnen 20 minuten stond Roda JC al 2-0 voor. Na rust stond er een heel ander FC Dordrecht op het veld. Dat vertaalde zich in doelpunten van Cijntje en Zamouri. Aan mentale veerkracht geen gebrek! Iets waar elke selectie geen genoeg van kan hebben. Er zijn dit seizoen te veel wedstrijden geweest die na een enkele tegenslag in mineur eindigden. Echter zien wij de laatste weken al een ander Dordt op het veld staan, en dat geeft de burger moed.

De groen-witten komen de afgelopen wedstrijden iets beter uit de verf dan de Limburgers. Uit de laatste vijf wedstrijden haalde FC Dordrecht zeven punten, Roda slechts twee. Sterker nog, de Limburgers wisten voor het laatst te winnen in competitieverband op 25 oktober 2019. Toen was Roda JC met 4-2 te sterk voor NAC Breda. Misschien dat de Dordtenaren ook weten te profiteren van het feit dat carnaval net achter de rug is. Al met al genoeg reden om af te reizen naar Kerkrade voor een potje voetbal!

Volg alles rondom de wedstrijd via onze social media kanalen! Maar het is nog beter als je er zelf bij bent! Tot morgen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.