Proefslapen bij EuroParcs met FC Dordrecht

Samen met onze partner EuroParcs hebben we een toffe actie georganiseerd voor onze supporters. Met deze actie maak je kans op compleet verzorgd proefslaapweekend bij EuroParcs De IJssel Eilanden!

 

Opening nieuw vakantiepark

Op 8 april wordt er een gloednieuw vakantiepark van EuroParcs geopend: De IJssel Eilanden in Kampen, Overijssel. Deze fantastische locatie ligt direct aan het Reevemeer en dit maakt vakantiepark een heerlijke bestemming waar je gegarandeerd helemaal tot rust komt.

Het proefslaapweekend

Het weekend van 8 t/m 10 april organiseert EuroParcs een proefslaapweekend bij EuroParcs De IJssel Eilanden. Dat betekent dat je een weekend kosteloos kunt overnachten met de leukste en feestelijkste activiteiten. Bij dit proefslaapweekend zit ook een volledig verzorgde feestavond met bekende artiesten, hapjes en drankjes!

Aanmelden

Wil jij hier graag bij zijn en één van de allereerste gasten van EuroParcs De IJssel Eilanden worden? Schrijf je dan vóór maandag 22 maart om 12.00 uur in via het aanmeldformulier via deze link!

Uit alle inschrijvingen wordt een selectie gemaakt en wie weet mag jij 8 april samen met 3 reisgenoten proefslaper worden op dit nieuwste EuroParcs vakantiepark!

Meld je hier aan voor deze actie!

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.