Printoplossingen van Multi-Post

Multi-Post biedt maatwerk in duurzame printoplossingen voor uw bedrijf. Deze trouwe partner van FC Dordrecht beschikt over een uniek meetsysteem waarmee uw printkosten inzichtelijk worden gemaakt, vervolgens krijgt u een advies op maat waarmee u uw printkosten aanzienlijk kunt verlagen. De samenwerking tussen beide organisaties is 25 jaar geleden begonnen toen de oprichter van Multi-Post, Theo Singerling, als bestuurslid bij FC Dordrecht werkzaam was. Multi-Post is ook geruime tijd shirtsponsor geweest.

Wie is Multi-Post

Multi-Post is opgericht in 1985 met als doel totaaloplossingen te bieden aan bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen op het gebied van post- en mail activiteiten. Inmiddels is het Dordtse bedrijf uitgegroeid tot een -internationale- organisatie met vestigingen in Dordrecht ( hoofdkantoor), Groningen, Wemmel ( B), Curaçao en Bonaire. Multi-Post biedt naast een uitgebreid en compleet leveringsprogramma Multifunctionals ook oplossingen op het gebied van; postverwerkende apparatuur, plastickaart apparatuur en plastickaart services, print en mail services,  hybride mail en data security.   Multi-Post beschikt over een eigen technische dienst en biedt haar klanten zowel fysieke als digitale oplossingen aan.

Multi-Post is een goede, degelijke en betrouwbare partner die maatwerk biedt voor uw organisatie.

Wat klanten zeggen:

“Dit is wat we voor je kunnen betekenen vertelde Vincent de Vries van Multi-Post en daar is het ook bij gebleven. En daar houd ik van: direct, eerlijk en transparant. Geen verrassingen achteraf.’’ – SnowWorld

“ Multi-Post is klantgericht, biedt een snelle service en communiceert duidelijk”  – Bunq Bank

Printoplossingen

Met het unieke meetsysteem worden alle printkosten van uw bedrijf inzichtelijk en volgt er een passend advies. Multi-Post biedt gegarandeerd de laagste afdrukprijs, waardoor u altijd minder betaalt dan bij uw huidige leverancier. De printoplossingen bieden nog meer voordelen voor  uw bedrijf:

  • Zo word u compleet ontzorgd met service, onderhoud, het uitlezen van tellerstanden en het tijdig leveren van nieuwe toners;
  • Niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd, dus uw bedrijf betaalt alleen voor daadwerkelijk gemaakte afdrukken;
  • Koop of lease het is allebei mogelijk. U krijgt altijd een passende aanbieding;
  • De eigen technische dienst is verantwoordelijk voor preventief- en correctief onderhoud van de apparatuur.

Multifunctionele printer

Naast gewone printers biedt Multi-Post multifunctionele printers  aan waarmee je met uw bedrijf uw printkosten aanzienlijk kunt verlagen. Een multifunctionele printer is een alles-in-een machine waarmee u kunt printen, scannen, kopiëren, faxen en e-mails versturen. Met een multifunctionele printer bespaart u dus geld en ruimte: één multifunctionele machine in plaats van meerdere apparaten.

Duurzaamheid

De printoplossingen van Multi-Post zorgen voor een efficiëntere en duurzamere manier van printen. De multifunctionele printer zorgt vanwege de alles-in-een machine voor minder uitstoot en is voordeliger in gebruik. Deze duurzame oplossing sluit naadloos aan bij de ambities van FC Dordrecht. Energiek Dordt is er namelijk voor om meer vitaliteit en duurzaamheid in Dordrecht en de regio Drechtsteden te stimuleren. FC Dordrecht is daarom erg blij dat een duurzaam partnership met Multi-Post hieraan kan bijdragen.

Heeft u als bedrijf interesse of wilt u graag meer informatie over de print oplossingen van Multi-post? Neem dan even een kijkje op de website van Multipost 

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.