Première Koning van de Krommedijk op Open Dag

Zaterdag wordt het boek over Marco Boogers en FC Dordrecht: De Koning van de  Krommedijk officieel gepresenteerd aan het publiek.

Tijdens de Open Dag wordt het boek verkocht en kan het gesigneerd worden door Marco Boogers. Een deel van de opbrengst van de boeken die bij FC Dordrecht (en vanaf 3 augustus) Albert Heijn van der Poel worden verkocht gaat naar de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Nog een reden om het boek te kopen dus.

Over het boek Koning van de Krommedijk:
18 mei 2014. Het nietige FC Dordrecht promoveert naar de Eredivisie. Het is feest aan De Krommedijk maar op de werkvloer breekt paniek uit. Ajax, Feyenoord en PSV komen op bezoek. Met een kabouterbegroting moet een volwaardige spelersgroep op de been worden gebracht, er is geen trainer en het stadion kan elk moment uit elkaar vallen.

Aan Marco Boogers om zijn club te redden. De voormalig spits is technisch directeur en één van de laatste authentieke gezichten in de voetballerij. De oud-speler van de club geeft journalisten Stef de Bont en Marco Timmer niet alleen een uniek kijkje achter de schermen van een kleine voetbalclub, hij toont tevens aan wat voor een poppenkast de Eredivisie vaak is. Heilige huisjes worden omver geschopt, de Koning van De Krommedijk heeft zijn eigen spelregels.

Boogers is vermakelijk, soms onmogelijk, ijdel, recht voor zijn raap maar altijd zichzelf. Hij ontziet niemand in zijn missie in de Eredivisie te blijven. Ook zichzelf niet. Hij toont de schaduwzijde van het betaalde voetbal met een lach.

Vanaf zaterdag 1 augustus voor €19.95 te koop tijdens de Open Dag

Vanaf 3 augustus in de winkel en o.a. via VI boeken te koop

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.