Post vertrekt naar VVV Venlo

De transfermarkt ligt niet stil. Vanmiddag meldde Marco Boogers via Twitter dat Danny Post vertrekt naar VVV Venlo. De middenvelder had nog een contract voor één jaar bij FC Dordrecht.

Post bedankte alle supporters van FC Dordrecht voor alle steun in de afgelopen twee seizoenen en wij wensen hem uiteraard veel succes bij zijn nieuwe club.

 

Uit AD/De Dordtenaar een interview met Danny Post:

Danny Post verlaat FC Dordrecht voor VVV-Venlo

DORDRECHT/VENLO De aanvoerdersband bij FC Dordrecht zal wederom van arm wisselen. Captain Danny Post tekende gisteren namelijk een driejarige verbintenis bij collega-eerstedivisionist VVV-Venlo. De 24-jarige Amsterdammer had nog een contract voor een seizoen bij FC Dordrecht.

Na Roderick Gielisse, Jeffrey Rijsdijk en Mawouna Amevor is Post de vierde speler die deze zomer een transfer naar een andere club verdient. ,,Het is allemaal heel snel gegaan,” reageerde Post na zijn presentatie in Venlo. ,,Er was concrete belangstelling van VVV en FC Dordrecht heeft meegewerkt aan een overgang. In de voetballerij kan het heel rap gaan.”

Na Randy Wolters en Prince Rajcomar was Post de derde speler die in enkele dag is vastgelegd door de Limburgse eredivisieafdaler van het voorbije seizoen. ,,Dat tekent ook de ambitie van de club, die snel weer terug wil naar de eredivisie. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren, want ik wil graag op termijn op het hoogste niveau spelen,” aldus Post, die kennismaakte met zijn nieuwe trainer Ren├® Trost en morgen zijn eerste trainingsdag in Venlo beleeft. ,,Vandaag (woensdag) ga ik afscheid nemen bij FC Dordrecht, waar ik in twee jaar tijd volwassen ben geworden als voetballer maar ook als mens. Ik ben de club enorm dankbaar: FC Dordrecht heeft me destijds de kans gegeven toen ik werd gehaald bij FC Groningen. In Dordrecht heb ik me kunnen ontwikkelen tot de speler die ik nu ben.”

Of de exodus van spelers aan de Krommedijk nu ten einde is, is de vraag. Voor centrumverdediger Josimar Lima is nadrukkelijk belangstelling, onder andere van Sparta.  Technisch manager Marco Boogers van FC Dordrecht liet weten dat Lima niet naar een eerstedivisieclub zal vertrekken. Boogers, die tevens aankondigde dat FC Dordrecht zich zal gaan versterken, kwam tot een verbintenis met linksbuiten Everon Pisas voor de duur van twee seizoenen, met nog een optie voor een extra seizoen. Pisas (18) is een product van de eigen Dordtse opleiding.

Verslag: Arco Bomgaars

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.